Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Få en sjov vinterferie med et Quick lån

Det værste ved ferietid er børn der keder sig, specielt børn der forventer der skal ske en masse spændende ting i vinterferien. Inden du kaster dig ind i vinterferien på tomme lommer, så er der her nogen ting du kan overveje inden du tager et quick lån til at løse dine økonomiske udfordringer.

De gratis alternativer

Der findes mange gratis muligheder for at børnene kan hygge sig i ferien, det behøver ikke være legeland og biografture hver gang. City2, har en gratis legeplads / legeland for børnene kan boldre sig lige så meget de har lyst til uden at det koster en krone. Det man dog skal have for øje inden man tager afsted, er at de måske gerne vil have en tår at drikke, og når der så er slush ice og alle mulige andre spændende ting rundt om dem, så er det ikke sikkert at turen bliver helt gratis.

Kan man få et gratis Quick lån

Der er en del udbydere på markedet der tilbyder gratis lån, men er de så helt gratis og hvad skal man egentlig have for øje når man kaster sig ud i det. Lad os bare slå fast, at der er ikke er nogen firmaer med respekt for deres forretning der tilbyder noget som helst gratis.

Der er en bagtanke med alle beslutning, og de skal nok tjene deres penge - ⓘ -. Det de tilbyder er nul renter og nul stiftelses omkostninger, men med en forventning om at største delen af kunderne ikke kan betale til tiden, og så bliver det dyrt for kunderne. Hvis du har forventninger om at betale til tiden, så kan du trygt kaste dig over en af de mange gratis muligheder, men læs betingelserne godt igennem.

Når du har taget en beslutning

Der er mange gode ting du kan bruge ferien på hvis du vælger at tag et lån, du kunne fx tag på en god shopping tur og få købt en masse lækre kjoler til dig selv. Det hele skal selvfølgelig ikke brændes af på selvforkælelse, det mener vi i hvert ikke her på redaktionen.

En af de helt hotte ting i år er, at shopping centrene tilbyder en masse billetter til ”gaver” i forskellige butikker i centret. Gavebilletterne koster en mindre sum penge, og det er derfor ikke rigtige gaver, men ungerne hygger sig med at gå rundt og hente de forskellige ting.

De centre der har tilknyttet en biograf tilbyder også tilkøb af en billig biografbillet, og det alligevel ret hyggeligt at tag afsted hele familien til en god børnefilm. Det kan være en rigtig god oplevelsesgave for børnene, og der skal faktisk ikke ret meget til at gøre dem tilfredse. Tit er det forældrene der dømmer noget ude som værende kedeligt, og ungerne ender med at elske det.