Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Blomster signalerer kærlighed

Jeg bruger tit blomster udbringning i København til min familie og venner. Jeg er meget glad for min faste blomsterbutik til formålet – Amager Blomster.

Blomster er en skøn ting at få, og det viser stor tanke og omsorg fra giveren. Der er forskellige blomster til særlige lejligheder, lige som valg af farver tit også siger noget om lejligheden og budskabet. Tænk blot på en stor buket med langstilkede røde roser. Her er der tale om noget romantisk. Hvad siger farver ellers om blomster?

Rød

Lad os starte med røde blomster, som vi netop har omtalt. Valentines dag er en stor dag for røde blomster, da de signalerer romantik og kærlighed. Så en buket røde blomster bør du ikke give til en ven, da det kan sende et forkert signal. Buketter med kun røde roser bør kun bruges i romantiske sammenhænge.

Pink

Pink er feminint og lidt uskyldigt. De kan bruges, når du gerne vil sige tak for noget til en kvinde.

Lilla

Før vi forlader de røde toner, skal vi også forbi lilla. Lilla er en royal farve, som er meget graciøs. Lilla blomster udtrykker beundring, værdighed og charme.

Orange

Her signaleres der primært kærlig beundring, lykke, glæde og lidt eventyrlyst.

Gul

Gule blomster signalerer venskab, optimisme, troskab og omsorg. Gul bliver ofte brugt, også når man vil udtrykke sympati.

Blå

Blå blomster signalerer ro. Den blå farve giver dig fred og ro, hvis du er angst eller urolig over noget. Blå kan også signalere åbenhed og varig kærlighed.

Grøn

Grønne blomster er ikke helt så almindelige, men bruges tit, når man vil udtrykke noget med godt helbred og modstandskraft.

Hvid

”Hvid og ren som nyfalden sne”. Det kender du sikkert godt det udtryk. Hvide blomster udtrykker renhed og uskyldighed og simpel skønhed. De er meget elegante, og du kan bruge dem til at udtrykke kærlighed og troskab.