Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Job med telefonpasning

woman placing sticky notes on wall

Som studerende er der altid underskud på kontoen. Det er bare ikke godt. Du har allerede et studielån, som du på et eller andet tidspunkt skal betale tilbage. Ikke lige nu, men om nogle år, når du er blevet færdig. I mellemtiden løber der renter på lånet. Så du kan se frem til at starte din karriere med et ret stort lån, som skal betales af. Det bliver ikke sjovt. Men lånene er nødvendige, hvis du skal overleve under anstændige forhold. Er lånene virkeligt nødvendige? Ikke nødvendigvis. Det kommer naturligvis an på dig og din personlighed, men du kunne måske finde et job, som kan afholde dig fra at optage flere studielån.

Call center er godt

Et forslag til sådan et job? Ja, du kunne måske få arbejde i et kundecenter, hvor du bliver ansat til telefonpasning som her. Dette er en mulighed, som mange studerende benytter sig af, netop fordi de ikke vil sætte sig selv i stor gæld. Det er ikke et nemt job. Det er faktisk udfordrende. Men fordelen er, at du kan arbejde på skiftende tider, så du ikke skal gå glip af en forelæsning – eller kan få tid til at skrive en opgave. Efterhånden som du får mere erfaring som medarbejder i kundecenteret, vil jobbet også blive mere varieret. Du skal måske sørge for at svare på forskellige shops Live Chat. Det er jo bedst, hvis svarene i en Live Chat ikke er skrevet af en robot.

Masser af oplærng

Synes du, at det er en skræmmende mulighed? Det er det ikke. Du får oplæring. Og ja, du kommer i kontakt med kunder, der har problemer. Det er jo derfor e-shops har brug for både telefonpasning og Live Chats. Kunderne vil måske klage. De vil måske bare sige tak. Eller måske har de et spørgsmål om et produkt, som du skal svare på. Så nej, telefonpasning er ikke et ensformigt job.

Hvader live chat?

Live chat er en online kommunikationskanal, der tillader brugere at chatte i realtid med en kundeservicemedarbejder eller en repræsentant for virksomheden. Det er en hurtig og bekvem måde at få support på, da brugere kan stille spørgsmål eller give feedback og modtage øjeblikkelige svar uden at skulle vente i kø på telefonen eller vente på svar på e-mails. Live chat anvendes også i nogle tilfælde til salg og markedsføring, da det giver mulighed for at engagere kunder i realtid og besvare spørgsmål eller bekymringer, som kan føre til øget tilfredshed og salg.