Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Hvor meget og hvor lidt?

Julelån og julehjælp

Hvor meget kan jeg låne nu, eller hvor lidt kan jeg låne nu? Et ofte stillet spørgsmål, som denne låneberegner kan give dig svar på. Du kan finde internetlån fra 100 kroner og helt op til 400.000 kroner!

Det er dog ikke alle, der kan låne 400000! Det største beløb, du kan låne, afhænger af din indtægt, din tidligere historie med hensyn til at betale til tiden og din alder - ⓘ -.

Hvor meget bør du låne?

Du skal ikke låne et større beløb, end du har brug for. Uanset om du vil låne til nye møbler, til en ferie eller hvad det nu er: Det koster penge - ⓘ - at låne penge, og jo større beløb du låner, jo længere tid det løber = jo flere renter skal du betale. Eneste undtagelse er de såkaldte “første lån gratis”, der som regel er små lån (kviklån), og hvor tilbagebetalingstiden er meget kort.

Hvad kan jeg låne til?

Det korte svar er ALT! Lån til bryster, hvis du har lyst! Det er faktisk blevet meget populært at få lavet silikonebryster på afbetaling, og hvorfor ikke låne til det når du kan låne til alt muligt andet.

Bryster på afbetaling er naturligvis bare én ting, du kan låne til. For alt hvad du drømmer om, lige fra en eksotisk rejse, nyt køkken, nyt badeværelse, en stor fest, ny bil, ny campingvogn osv. osv. kan du låne til. Låneudbyderen spørger end ikke ind til, hvad du vil bruge pengene til, for det er dit valg.

Lån også penge til julegaver, klik her, hvilket der er rigtig mange danskere, der gør. Denne type lån kaldes oftest for julelån, da de er specifikt til at købe gaver, mad og juletræ for. Julen koster som bekendt rigtig mange penge, og det er ikke alle, der har råd til denne tradition.

Det ville dog være forfærdeligt ikke have penge til at holde jul for, ikke sandt? Af samme årsag kan du både få gratis julelån op til 6000 kr. samt gratis julehjælp. Julehjælp kan være i form at legetøj, gaver, mad, gavekort etc., og du finder både julelån og julehjælp, klik her.

Hvor store lån kan jeg få?

Vi viser dig små lån i størrelse fra reelt ned til 100 kroner og helt op til 400.000 kroner. For eksempel tilbyder vi lån online i dag via Bank Norwegian på op til 400.000 kroner – og små lån helt ned til 100 kroner via TurboLån og Vivus.

Det er vigtigt, at du husker på, at et lån jo altid skal betales tilbage – og at du skal have råd til at betale afdragene hver måned. Se for eksempel dette tænkte eksempel, hvor du skal låne 30.000 kroner til en rente på ca. 11% og en løbetid på 2 år:

Nominel rente:11.897%
Disponibelt beløb:30.000,00 kr.
Samlede omkostninger:3.653,61 kr.
Samlet ydelse:33.653,61 kr.
ÅOP:11.89%
ÅOP efter skat:7.833%
Løbetid (i måneder):24 mdr.
Månedlig ydelse:1.402,32 Kr.

Du skal altså kunne have råd til at betale 1.403 kroner månedligt hver måned i 2 år. Din indtægt afgør, om du kan låne helt op til 400.000 kroner – men det finder du meget nemt ud af. Det er nemlig hurtigt, gratis og helt uforpligtende at ansøge om et lån i dag!

Det er reelt svaret på det ofte stillede spørgsmål: Hvad kan jeg låne? Er du i tvivl, om du kan klare afdragene, så lån små beløb de første par gange, inden du låner store beløb.