Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Fødderne er de bærende

Dine fødder er dem, der skal bære dig fra du er godt et år, til du dør. Men kun de færreste passer ordentligt på dem. Her får du et par tips til et bedre liv for dine fødder og dermed for dig!

Hjemmesko 24/7?

Vi ville jo alle gerne allesammen kunne gå med vores hyggelige hjemmesko - ⓘ - hele tiden, men det kan vi jo desværre ikke. Hvilket fodtøj er det så, vi skal blive væk fra?

 

  • Flip-flops giver meget lidt beskyttelse og støtte til dine fødder. De fleste flip-flops er også helt flade og giver dig ikke støtte i svangen, og det kan give problemer med dine knæ, hofter og ryg. Der findes dog i dag flip-flops med lidt højde, som har støtte i svangen. Ikke en perfekt løsning, men dog bedre end de flade.
  • Sandaler med platform kan give dig problemer med dine knogler, da tæerne prøver at bøje, men det kan de ikke på grund af platformen. Du kan få platformsko med en lavere platform. De anbefales stadig ikke, men er dog bedre end dem med en høj platform.
  • Sko med en spids front. Det ser godt ud, men de klemmer dine tæer og hele fronten af din fod sammen. Det kan efter nogen tid give problemer med tæerne. Nogle kvinder får endda blå mærker under tåneglene på grund af det konstante pres. De kan også få knyster af de konstante pres.
  • Sko med høje hæle kan gøre dine tæer deforme. Du kan bland andet få hammertæer. Tæerne bliver stive i en unaturlig position og eneste løsning, hvis det bliver slemt nok, er en operation. Løsningen er at gå med sko, der giver plads til tæerne. Det kan også hjælpe med sko i et mindre stift materiale, så tæerne kan bevæge sig.

Efter en lang dag med fodtøj, så forkæl dine fødder med dejlige hjemmesko. Du kan få både hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer. Vi kan godt lide dem i Shepherd lammeskind.De bedste hjemmesko simpelthen – og de kan købes på en dansk webshop: Shepherdshop.

Udover de sædvanlige hjemmesko med såler, som er meget praktiske, kan du få dem i pink til piger og sågar også ballerina hjemmesko.