Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Billige rejser?

grækenland på afbudsrejse

Det er desværre ikke længer efterårsferie. Det ville I ellers gerne have, at det var. Kan man få to ugers efterårsferie? Det ville da være skønt at kunne få lov til at nyde solen og det lune vejr nede sydpå, inden juleræset og det kolde vintervejr i Danmark sætter rigtigt ind. Du sidder i flysædet. Sikkerhedsselen er spændt. I venter på, at flyttet får den endelige tilladelse til at lette. I har allerede taxiet ud på banen, hvor der bliver sat fart på maskinerne.

Grækenland var guld

Ved siden af dig sidder din lille datter. Hun er lidt urolig. Hun vil gerne tilbage og lege med ham der Kostas. Du forsøger at berolige hende. Du forklarer, at Kostas må blive her i Grækenland, men I må rejse hjem. Dit hjerte bløder. Din datter og Kostas legede virkeligt godt sammen. Det var en vidunderlig uge på Kreta. Selv ville du også ønske, at I kunne blive i Grækenland. Der var jo skønt.

Afsted på en afbudsrejse

I besluttede i sidste øjeblik at finde en afbudsrejse til Grækenland her i efterårsferien. Det var sådan helt impulsivt. Og det var absolut den rigtige beslutning. I kiggede ikke særligt længe efter afbudsrejser dertil. Det var mere noget med, at I ville finde rejser med afgang de rigtige datoer. Og det var nemt. Så da I så, at der var en mulighed for at komme helt ned til Kreta – for næsten ingen penge - ⓘ - – så slog i til.

Det er ikke sidste gang

Ugen var skøn. I tilbragte det meste af tiden ved stranden – eller ved hotellets pool. Og ja, ungerne var da fuldkommen i deres es. Der var få skænderier imellem dem. De legede med de lokale børn. De kunne opholde sig ude på gaden – uden, at I skulle være bange for, at de ville blive kørt ned. Afbudsrejser via Rejsepriser.dk her er absolut noget, som I fremover vil benytte jer af. Man skal jo spare, hvor man kan, ikke?