Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Hjørnesofaer er lykken

Nu er weekenden overstået, og det er mandag morgen. Jeg står op og er øm i hele kroppen. Det er ikke rart, men jeg ved godt, hvorfor jeg har det sådan. Jeg har nemlig brugt hele weekenden på at lave absolut ingenting. Jeg har ligget i min hjørnesofa fra ZoneXLNT og set film. Hele weekenden. Ikke engang en gåtur på 10 minutter, gad jeg. Doven. Ja, det kan jeg lige love dig. Og jeg har lov til det. Det er sundt at være doven. Men jeg indrømmer gerne: Det er ikke sundt ikke at røre sig.

Komfort i højt gear

Nu er det bare sådan, at når min hjørnesofa kalder, så kommer jeg ikke op fra den igen, medmindre jeg åbenbart skal. Fx her i weekenden. Jeg havde intet på kalenderen. Ingen aftaler ingen events eller noget som helst. Og da jeg ikke har en hund, som skal luftes, ja så var der ikke nogen grund til, at jeg rejste mig for at få gået lidt. Indkøbene havde jeg klaret i fredags. Så en hel weekend til mig selv med Netflix og YouTube på smart tv’et. Lidt chat med venner via Messenger eller WhatsApp behøver man ikke stå op til. Det kan klares i horisontal position. Og hjørnesofaens hjørnesæde er alle tiders, til at lægge bøger, telefon og tablet på. Så er de inden for rækkevidde. Og det er svært at skubbe dem på gulvet.

Men nu her mandag morgen er jeg som sagt øm i hele kroppen af ikke at bruge den overhovedet i 2 dage. Normalt er jeg aktiv og får rørt mig. Måske er det grunden til, at jeg føler mig helt sønderslået. Men jeg ved, at jeg kan kurere det med et godt, langt brusebad, hvor armene og benene får lov til at strække sig, og hvor ryggen bliver bøjet og rettet et par gange. Det plejer at hjælpe. Og cykelturen til arbejde bagefter får mig til at glemme, hvor øm jeg var. Så det, er jeg ikke bekymret for.

Intet slår en lækker sofa

Men jeg kan da se på min dejlige sofa, at dens hynder trænger til at blive luftet og banket op. De er næsten helt flade. Det bliver i eftermiddag, når jeg er kommet hjem fra arbejde. På det tidspunkt er jeg sikkert også frustreret over hvor meget jeg får at lave i de kommende dage. Så er det godt, at jeg kan bruge nogle kræfter på at banke frustrationen ud på hjørnesofaens hynder.

Jeg springer morgenmaden over, lader tæppet ligge og flyde på sofaen, og går ud og låser cyklen op. Kommer i tanke om, at jeg har glemt min mobiltelefon, og går ind for at hente den. Den ligger på sofaen, ved jeg. Men jeg kan ikke finde den. Leder i hele huset. Jeg kan ikke finde den. Det var da …. Går hen til hjørnesofaens hjørne og kigger én gang til. Ha. Der var den jo, som jeg vidste. Men den havde klemt sig ned mellem to hynder. Hiver den frem, husker opladerstikket til den og ned i tasken med den. Afsted.

Jeg er altså ret vild med møblerne fra ZoneXLNT