Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Bedste sko til flyrejser

Jeg har netop købt billige flybilletter til Barcelona her, og på sådan en byferie ved jeg, at der vil være masser af gåen. Det er vigtigt for mig, at jeg får det rigtige fodtøj med, så hvad er det så, at man skal være opmærksom på, når man pakker sko til en ferie - ⓘ -?

Køb ikke skoene først. Inden skal du finde ud af, hvilken garderobe du vil have med på din tur. Så er du sikker på, at dine sko passer til dine outfits.

Nu ved du, hvilket tøj du vil have med. Nu skal du så finde sko, der passer til det hele. De bedste farver at gå efter er neutrale farver, fordi de passer til det meste. Hvad er neutrale farver for sko så? Det er primært beige, sort, brun og blå.

Tænk over temperatur, når du køber sko til en rejse. Dine fødder hæver måske i varmen og efter at have gået i mange timer, så pas på med at du ikke køber dem for små.

Husk også at tjekke vejret på din destination, så du pakker efter vejret. Hvis det regner, skal du ikke nødvendigvis pakke gummistøvler, men måske nogle vandtætte støvler du kan bruge også, når det ikke regner. Er det varmt, så overvej at medbringe åbne sandaler dine fødder kan ånde i.

Før du køber dine sko, så tænk også over, hvor meget de vejer. Vil de tage en masse plads op i din kuffert? Du kan altid have de tungeste sko på på flyet, men husk at skal du pakke dem ned under din tur, skal der være plads i kufferten til dem.

Så er der det med pris. Med rejsesko skal du vælge kvalitet. Det sidste, du ønsker, er, at de ikke holder til din tur.