Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Billigste hesteforsikring

hesteforsikring

Den anden dag inviterede jeg min nye kæreste med i biografen, vi skulle ind og se Alle For To. Hun er den første rigtige kæreste jeg har haft, og jeg vil virkeligt gerne imponere hende! Så ikke nok med, at jeg havde inviteret hende i biografen, så havde jeg også købt et armbånd til hende, så hun havde noget hun kunne have på, og så mindes mig.

Det hele gik smurt, vi hyggede os både inden, under og efter filmen, og hun blev så glad for hendes armbånd. Det havde hun virkeligt ikke set komme, og jeg blev belønnet med det største kys.

Vi har set hinanden i 3 måneder, og jeg skal i weekenden op og besøge hendes forældre for første gang. Det er første gang jeg skal møde en kærestes forældre og det er virkeligt angstprovokerende. Hun forsikrede mig om, at de var virkeligt søde, og jeg intet havde at frygte, men som svigersøn kan man ikke helt lade være. Min kæreste bor hjemme ved hendes forældre, dette er det nemmeste for hende, da hun har to heste der skal motioneres dagligt. Så i samme omgang er det også første gang jeg skal møde hendes heste.

Har altid været lidt bange for heste, for da jeg som et lille var blevet sat op på en pony, valgte den at løbe af sted med mig. Jeg husker det som om, at den løb flere kilometer med mig, og jeg så faldt af den fra 3 meters højde, men når min mor fortæller historien, var det en lille bitte pony på en meter, jeg trillede ned af på en græsplæne. Så jeg var faktisk næsten ligeså nervøs for at møde hestene, som for at møde svigerforældrene.

Vi startede med at gå ud til hestene, kunne mærke på hende, at hun næsten ikke kunne vente med at vise hendes to heste frem for mig. Hun stod stolt og fortalte om hvad de hed og hvad de kunne, problemet var bare at jeg ikke rigtigt kunne fokusere på andet end, hvor store de var og hvor meget skade de kunne gøre ved min kæreste, hvis de skulle løbe af sted med hende og hun skulle falde af. Hun kunne vidst mærke, at de gjorde mig lidt nervøse, så hun tog min hånd og lagde den forsigtigt på hestens hals, hold da op et mægtigt dyr!

Vi gik dernæst videre ind til hendes forældre, og selvom hun havde formået, at berolige mig lidt med hensyn til hestene, så blussede det op igen ligeså snart vi kom hen til hoveddøren. Det viste sig, at hendes forældre var lige så søde og venlige, som hun havde fortalt mig, så vi havde en rigtigt hyggelig aften og jeg glæder mig en lille smule til at møde dem igen.

Dagen efter hyggede vi hjemme ved mig, jeg hjalp hende med at undersøge markedet for hesteforsikringer, de ledte efter en ny, da de ikke var tilfredse med den de havde. De søgte en forsikring der havde en lavere selvrisiko og som dækkede mere hvis uheldet var ude. Vi kiggede på Kongeriets Heste, Agria og Tryg, og de mindede meget om hinanden de forskellige hesteforsikringer, men den der umiddelbart passede bedst til de ønsker de havde var Kongeriets hesteforsikring. Denne forsikring passede bedst, fordi den havde en lidt laverer selvrisiko, og for en lille smule mere om måneden kunne de få dækket en del mere, hvis uheldet var ude.

Det er noget mærkelig noget med de der heste, havde ikke troet at jeg ville få en kæreste, hvor jeg skulle bruge min søndag på at kigge på hesteforsikringer. Oveni kan jeg mærke, at det ikke kun er forældrene jeg glæder mig til at se, men glæder mig også lidt til, at se hestene igen og forhåbentligt se hende ride! Find billigste hesteforsikringer på Dyr.dk: https://dyr.dk/hesteforsikringer