Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Rent og ryddeligt kontor?

Vi er et ejendomsfirma i Aarhus og har fast erhvervsrengøring hver dag. Vi har samarbejdet med det samme firma i 4 år nu, så skal du have rengøring i Århus er de et godt valg. De fleste af vores medarbejdere er gode til at holde orden på deres skriveborde, men der har på det seneste været en trend til, at de ikke holder så godt orden længere, og sådan noget har det med at brede sig.

 

Hvad er så fordelen ved at holde orden på sit skrivebord?

Mange undersøgelser har faktisk vist, at medarbejdere, der holder orden på deres skrivebord og arbejder i et miljø, hvor der er rent og ryddeligt, er mere produktive.

Når du først har fået ryddet op i alt rodet på dit skrivebord og har fået organiseret alting i nogle mapper, vil du være overrasket over, hvor befriende det er. Din hjerne vil fungere bedre, når du arbejder i et rent og ryddeligt miljø.

Ved at bruge lyse farver på kontoret og ikke have for mange forstyrrende elementer – det vil sige, at alt er organiseret omkring dig – gør faktisk, at du vil angribe dagen på en mere organiseret måde.

Sørg for, at der ikke er gamle kaffekopper og tomme dåser, flasker etc. Sørg for, at penne etc. har en beholder eller krukke, de altid er i. Gør dig fri af papirbunker på bordet, og kom dem i stedet i mapper. Indret dig med din telefon og computer etc., så de er så nemme at komme til som muligt.

Du kan også motivere dine medarbejdere med, at der hver måned vælges en person, der har haft det mest organiserede skrivebord hver måned. Valget bør ledsages af et gavekort til en middag eller noget andet. Det kan være med til at inspirere alle til at holde et pænt og ryddeligt skrivebord.

I øvrigt kan du med fordel læse en del mere om vores leverandør af rengøring her: https://www.aarhusren.dk/