Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Senior indkøbsvogn

Hver gang jeg går på torvet for at købe friske grøntsager, så ender det altid med, at jeg kommer hjem med alt for mange kilo af dem. De ser så lækre ud, og jeg kan stå og savle over de friske frugter, der er lagt fint op. Men som sagt, så kommer jeg altid til at købe for meget. Og det er tungt at slæbe hjem. Jeg gør det, dog alligevel hver eneste fredag formiddag. Efterhånden har jeg lært at købe færre mængder ind. Det gør, at jeg kan købe varieret ind, og at jeg ikke skal smide frugt og grøntsager ud, fordi jeg ikke har kunnet nå at spise dem, inden de rådner.

Tunge indkøb

Men det er stadigvæk tungt at slæbe hjem der fredag formiddag. Jeg har derfor besluttet, at jeg vil købe sådan en indkøbsvogn på hjul, som jeg har set flere ældre mennesker, har. De er bare geniale.

Vognene altså. (Ja, de ældre, som har sådan en indkøbsvogn, er vel også geniale, når de har sådan én.) Indkøbsvognene ligner en rygsæk, der er sat på hjul, og så er de rummelige. Man skal vist bare lige lære at købe grøntsagerne ind i, en bestem rækkefølge: Kartofler kan komme ned i bunden, de er hårde og kan tage presset fra andre varer. Det kan vindruer fx ikke. Stoffet, som den indkøbsvogn, jeg så i en butik, som handler med hjælpemidler til ældre eller til folk med mobilitetsproblemer, er vandafvisende. Perfekt til en regnfuld dag. Og så ser de altså ud, som om at de i sig selv, ikke er ret tunge.

Masser af fordele

Og fordelen er, at det er nemmere at trække en vogn, end det er at bære på 5 – 7 forskellige indkøbsnet. Indkøbsnettene, jeg har, skærer mig også i hånden, fordi jeg altid fylder alt for mange kilo i dem. Men man siger jo, at man skal have mindst 600 gram frugt og grønt om dagen. Gang det med 7 dage, og så gang det op med, hvor mange familiemedlemmer I er. Så giver det virkeligt mening at købe en indkøbsvogn.

Jeg har fundet det perfekte sted at købe, og de har virkeligt alt til os, der er lidt ældre: https://senior24.dk/