Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Forelsket på afbud

Jeg var forelsket. Nu har den forelskelse udviklet sig til en dyb kærlighed. Og den er gengældt. Har været det i 20 år. Min mand og jeg holder sammen i tykt og tyndt. Vi tager nogle ture, hvor vi ikke er på helt god, fælles løbebane, men når de er overstået – som regel efter 2 dage – så er vi tilbage i et rart liv sammen.

Vi rejser billigt

Vi gør også meget for det. Vi sørger for at give hinanden rum og tid til at være sammen med venner eller veninder, gøre ting, vi ved den anden ikke gider være med til, få nye impulser og stimulanser ind i vores samliv. Vi gør også mange ting sammen.
Fx så rejser - ⓘ - vi ofte. Faktisk så er det sådan, at vi rejser på længere eller mindre ferier, når vi kan komme afsted med det. Vi rejser på påske-, pinse, sommer-, efterårs og vinterferie hvert år. Indimellem finder, vi så afbudsrejser eller billige flybilletter til lange weekendophold forskellige steder. Afbudsrejser er billigst her: https://www.rejsepriser.dk/afbudsrejser/

Bruxelles næste gang

De 5 standardferier, vi holder hvert år, bliver altid planlagt i god tid. Vi ved allerede et år tidligere, at vi skal til Spanien eller Thailand. Og fordi vi booker i god tid, får vi rejserne til en god pris.
De andre rejser til storbyerne bliver som regel booket i sidste øjeblik. Vi kan godt lide at bruge tid på at se på forskellige rejsesites. Vi leder også tit efter billige flybilletter. Måske har én af os en idé om, at vi godt vil til Brügge i Belgien, ja så leder vi bevidst efter flybilletter til Bruxelles.

Her i mandags kom vi hjem fra Frankfurt. Det er faktisk en spændende by, som byder på mange andre ting end store bilfirmaers hovedsæder. Det var spændende at opleve. Jeg var faktisk ikke klar over, at Goethe var født i Frankfurt. Men nu kan jeg fortælle mine litterære venner, at jeg ved det, og har set stedet, hvor han kom til verden.