Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Italien er ferielandet

Italienske huse

Det er påske. I har fri. I hygger jer med familien. Går ture med hunden. Og I er ved at lægge planer for sommeren. I skal på ferie - ⓘ - i år. En lang ferie. 3 uger. Det har I allerede bestemt. Og ja, det bliver selvfølgelig i løbet af juli. I har talt om at tage på bilferie. Børnene er store nok til at kunne klare mange timers kørsel. Og heldigvis er hunden også trænet i at køre i bil. Sagen er bare, at I ikke helt kan bestemme jer for, hvor bilferien skal gå hen. I ved dog, at det skal være sydpå. I vil ned til varmen. Der er også mange behov og ønsker, som gerne skulle opfyldes i løbet af sommerferien. Alle vil gerne noget særligt. Du vil bare gerne slappe af og få tid til at læse. Din partner vil gerne opleve gastronomi og natur. Børnene vil bade. Hunden vil gerne finde et sted, hvor der er skygge, så den ikke skal halse hele tiden.

Bilferie til Italien

Et forslag til, hvor I kunne tage hen, hvor alle kan få deres behov, og ønsker opfyldt, vil være, at I tager på en bilferie i Italien. Her er der både smukke badestrande med sand og med skyggefulde steder. Børnene vil kunne bade. Hunden vil kunne ligge i skyggen under et træ – og din partner vil naturligvis kunne opleve det italienske køkken – på første hånd. Du kan altid finde et roligt sted, så du kan læse.

Fordi I skal på bilferie i 3 uger, så er det slet ikke urealistisk, at I også kan få set mange forskellige steder i Italien - ⓘ -. Der er smukke landskaber ved Gardasøen, hvor man i øvrigt også kan bade. Der er spændende byer at besøge – og ja, I kan ikke undgå at lægge mærke til, at der altid vil være et spisested, der serverer både pasta og pizza. Så der er ikke nogen grund til at være bekymret for, at børnene ikke kan lide maden.

Se på camping i Italien

I kunne derfor begynde at planlægge jeres bilferie til Italien allerede nu. Der er jo behov for, at I finder logi undervejs. Og det skal jo være logier, hvor I gerne må have en hund med jer. Og her er forslaget, at I vælger at tage på camping i Italien. Der er mange campingsteder i Italien. Nogle er beskedne – andre har mange faciliteter, hvor hele familien kan boltre sig og få nogle dejlige dage. Der kan være særlige sportsfaciliteter – fx fodboldbaner eller tennisbaner. Der kan være swimmingpools, og ofte er campingpladserne beliggende i meget smukke naturområder.

Meget fleksibel ferieform

Fordi I skal på bilferie, så er det derfor ikke nødvendigt, at I booker plads på en enkelt campingplads i 3 uger. Bilen giver jer jo friheden til at kunne flytte fra sted til sted. Det kan være, at I vil starte med at bo på camping ved Adriaterhavskysten i nogle dage. Se Venedig – og måske endda smutte en tur til Trieste, som også er en spændende by. Derefter kan det være, at I finder et logi ved Gardasøen. I kan nå at se meget af Italien på 3 uger.