Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Flybilletter var starten

Det har været en helt vidunderlig weekend. Vi har bare været herhjemme, og vi har fået slappet totalt af. Vi, det er mig og min kæreste. Vi har boet sammen i 3 år, og faktisk så har vi besluttet os at gifte os til næste år. Vi håber, at der vil være styr på alt det her corona-halløj til den tid. Det er kun vores forældre, der ved, at vi har bryllupsplaner. Vi vil ikke fortælle alle vores venner om det endnu. Vi skal først have lagt selve datoen fast. Og så skal vi ellers til at planlægge.

Forårsbryllup

Vi har naturligvis talt om det her i weekenden. Vi kunne godt tænke os et forårsbryllup. Måske til maj. Og selvfølgelig har vi en masse idéer om, hvor og hvordan ceremonien skal holdes. Festen har vi sådan set også allerede en masse ideer til, men det ligger lidt ude i fremtiden endnu. Det kan være, at vi ændrer vores foreløbige ønsker.

Flybilletter billigst?

En ting er vi dog helt på det rene med: Bryllupsrejsen skal gå til Storbritannien. Vi elsker begge to det land. Vi mødtes faktisk i Skotland. Vi brugte en del tid på at sidde sammen og lede efter flybilletter til London, som vi naturligvis skal til. Men vi vil også rejse rundt derovre. I nogle uger. Jeg søgte lidt mere generelt efter billige flybilletter til Storbritannien. Vi kunne jo godt beslutte os for at tage direkte til Edinburgh og så rejse rundt derfra. Det kan vi altid få lagt fast, når tiden nærmer sig. Det behøver jo ikke at være en luksusferie. Bare en ferie - ⓘ -, hvor vi har flybilletter og ophold arrangeret i forvejen.

Om det så bliver ophold på bed and breakfast steder eller på et slot, er lige meget. Men det skal være en rejse, hvor vi oplever og nyder sammen.

En anden sød historie om forelskelse på rejser:

Forelsket på afbud