Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Indret dit drømmesoveværelse

Dit soveværelse bør det vigtigste værelse i dit hjem. Det er her, du slapper af efter en lang dag og har privat tid med din partner og får din søvn. Mange mennesker gør ikke noget særligt ud af deres soveværelse, men har du tænkt på, hvor dejligt det ville være, hvis du faktisk glædede dig til at tilbring tid i dit soveværelse, fordi det var hyggeligt og fredfyldt. Det kan være din flugt fra verden, og et sted hvor du har fred til at slappe af og kan lade din energi op.

Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Vi har alle forskellige ideer til, hvad det er der skal til, for at vi har vores drømmesoveværelse.

Hvordan kommer du så i gang?

  • Forestil dig, hvordan et hotelværelse, hvor du og din partner tog på weekendtur skulle se ud. Luk øjnene, og forstil dig, at du er ved at pakke din kuffert. Hvordan ville sådan et værelse se ud? Hvilken stemning ville der være?
  • Skulle hotelværelset være charmerende, fancy, silrent eller noget tredje. Ville der være maser af farver eller mere rolig og dæmpede farver? Bør der være masser af puder på sengen og noget lækkert sengetøj?
  • Tag disse tanker og ideer med, når du skal i gang med at indrette. Lav en liste over alle de nøgleord, du tænkte på. Det vil holde dig på sporet, når du indretter.
  • Når du har dine nøgleord, kan du også søge efter designideer på nettet og blive inspireret.
  • Du kan finde lækkert sengetøj til dobbeltdyner online.
  • Indretter du et gæsteværelse, kan du bruge de samme principper. Husk at købe sengetøj 140×220 eller sengetøj 200×220 afhængig af, hvor stor din gæsteseng er.