SU og ingen penge

0
SU og ingen penge

At komme ud til arbejdsløshed var ikke lige det, som jeg havde forventet. Nu er jeg endelig blevet færdig med min bacheloruddannelse efter 3 hårde år på universitet, og så er der intet arbejde at få! Det ville måske ikke være så slemt, hvis jeg ikke havde haft en SU gæld på et par hundrede tusinde, men det har jeg.

Spørgsmålet er så, om jeg skal flytte til en anden by, eller om jeg skal søge et job, som slet ikke har min interesse. Mit SU lån skal i hvert fald betales ned, ellers tror jeg, at renten vil stige. Lån penge har mine veninder rådet mig til, men det virker altså forkert at låne penge til at betale et andet lån ned med.

I øvrigt har jeg ingen fast ejendom eller lignende, som banken kan tage i pant, så det er vel helt umuligt at låne. Mine veninder har dog snakket om de såkaldte online lån, hvor man ikke skal stille sikkerhed og hvor renten er lav. Jeg vidste slet ikke, at man kan låne penge online, men det lyder fristende og meget let.

Jeg opfylder jo kravene mht. RKI og alder, men jeg ved bare ikke rigtig. Min veninde Laila har sendt mig et link til en side ved navn trygt.dk. Jeg har lige siddet og skimmet de mange forskellige hurtig lån, kviklån (som dem her) og SMS lån, som er på siden, og det ser da også vældig godt ud.

Jeg har bare aldrig troet, at jeg måske bliver nødt til at tage et forbrugslån. Et SU lån og måske et huslån en gang, var det, som jeg havde troet, at jeg ville få brug for. Men nu kigger på samlelån og ser, hvad jeg kan få.

Hvis jeg låner disse penge online, kan jeg selvfølgelig også få råd til fødselsdagsgaver til min lille niece Stinna. Stinna ønsker sig både junior sengetøj, Sit & Joy sækkestol, sangbøger, dukker og en ny natlampe til hendes børneværelse.

Stinna skriver i mailen, at det skal være lækkert junior sengetøj her og helst fra enten Katvig, Smallstuff eller Sebra. Jeg kender ikke så meget til børneting og babyudstyr, men sengetøj fra disse mærker, skulle efter sigende være super blødt og lækkert. Jeg har det på samme måde med mit sengetøj, det skal helst også være silkeblødt, for så sover jeg bedre 🙂

Endelig skal jeg have taget en snak med Klaus ovre i nr. 17 om, hvor tilfreds han var med Skov og Stubbs, for vi skal bruge noget mad til en fest snart.