Unge par og store lån?

0
Unge par og store lån?

Vores nabos søn og svigerdatter er kommet i en grim klemme. Sidste år gik de i gang med at bygge et nyt hus, fordi deres daværende parcelhus var lige lille nok i betragtning af den familieforøgelse, der var på vej. De erkendte risikoen ved at gå i gang med byggeriet uden først at have fået solgt deres hus, men de valgte altså at tage chancen på baggrund af, at deres lille hus var godt beliggende og i øvrigt ganske billigt, så de nok kunne få det solgt hurtigt.

Lån penge online: bedste og billigste online lån med lav rente nu og her

Men sådan gik det ikke, og huset er endnu ikke solgt. De har skiftet ejendomsmægler flere gange, men hidtil uden resultat. Deres nuværende ejendomsmægler har anbefalet dem at skifte det gamle og noget grimme tag på huset, for han mener, det skræmmer potentielle købere væk.

Kviklån gratis oversigt + sammenligning 2017 ▷ Nye kviklån ←

Det er faktisk titlen på denne hjemmeside: https://kviklaan-info.dk

Problemet er bare det unge pars økonomi. De har naturligvis måttet optage ganske store lån i forbindelse med byggeriet af det nye hus, så de forventer ikke, at banken går med til mere. Og de har ikke lyst til at gældsætte sig yderligere.

Omvendt kan de ikke klare at betale til begge huse i ret lang tid, så forleden dag tog de alligevel et møde med banken for at høre om mulighederne for at låne penge til et nyt tag på det gamle hus. Banken så åbenbart også en interesse i at medvirke til at få det gamle hus solgt, så den gik med til at øge kreditten, så de nu kan lægge nyt tag på huset.