Lopper der hopper

0
Lopper der hopper

De er næsten ikke til at blive fri for, når de først er kommet ind. Lopper bider meget og giver slemme mærker de efterfølgende dage. Min egen hund Balder har været til dyrlægen adskillige gange, men vi når knap nok hjem igen, før han har fået nyt utøj. Så er det ellers tilbage til pengemaskinen igen. Så man kan roligt side, at dyrlægen og jeg er blevet gode venner de sidste par år. Men som om, det ikke skulle være rigeligt, så har min kat pusser også stiftet bekendtskab med lopperne. Så de kører på skift. Selv min bil er fyldt med loppeæg. Nogle gange tænkee man, kan dyret da ikke bare blive ædt op, så jeg kan spare alle de penge på loppemiddel. Det værste er faktisk alle de kattelopper. De giver en frygtelig masser af loppebid. Men sidste år var jeg i tvivl om det var Lopper | kattelopper / hundelopper eller kan det være væggelus ?

Jeg ledte hele huset igennem, men kunne simpelthen ikke se lopperne nogen steder. Normalt plejer de jo at være flinke til at springe rundt, så man kan se dem på hvide tennissokker og ikke mindst på mine tynde blege ben.

Man plejer ikke være i tvivl, når der er bid på kroppen

Men af og til forveksler man loppebid med væggelus bid. De ligner hinanden utrolig meget. Så derfor skal man finde den rygende pistol, inden man går i gange med at sprøjte noget som helst. Man kan virkelig komme galt afsted, hvis man hælder nogle forkerte midler ud mod bedbugs. Så bliver man aldrig af med dem. Ofte kan det være en god idé med noget landsdækkende skadedyrsservice hvis man skal af med sine skadedyrsproblemer hurtigt, oh ikke har tålmodighed eller nok til at tage kampen op selv.

Det er desuden begrænset, hvad man kan købe i SIlvan til at sprøjte med. I gamle dage var det bedre. Man skulle bare på apoteket, så fik man det bedste med det samme. Dagen efter var der ikke lopper og kattelopper tilbage. Alle æg ville også komme med i købet. Men naturstyrelsen har lagt sin hårde hånd på dette kemikaliemarked, så det ikke kommer i hænderne på gud og hver mand. Det er faktisk fint, så der ikke opstår uhensigtsmæssige skader på børn og andre husdyr. Men alt dette kan man bare over til sin skadedyrsbekæmper, så kan man læne sig tilbage og være fri for lopper og lus