Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Fremtidens mad?

Har du tænkt over, hvordan fremtidens mad kommer til at se ud, og hvad den kan indeholde? Vi ser allerede tendenser til beriget mad og mad med funktioner. Vi kender det fra proteinbarer og proteinshakes, der kan forbrænde fedt etc.

Det skal være nemt. Vi ser convenience food i supermarkederne – og også en hel del, der er sundt. I dag ser du allerede semi-convenience food.

Der er i dag også netbutikker, der leverer semi-convenience food, hvor du modtager opskrifterne og råvarerne og så laver maden selv. Du kan naturligvis også få mad, der er lavet, som du bare skal opvarme. Her kan du ovenikøbet købe efter, om du vil slanke dig, har brug for proteiner etc.

Det skal være sundt!

Det skal være sundt. Vi ser økologiske supermarkeder, økologiske pizzarier, økologiske bagerier etc. Der vil sikkert være 2 kategorier; kvalitetsøkologi og regeløkologi. Kvalitetsøkologi er det ypperste, hvor der er taget hensyn til miljø og etik. Regeløkologi er varer, der netop opfylder kravene til økologi – og ikke mere.

Vi vil se endnu flere valgmuligheder, end vi har i dag, og vores mad vil være individualiseret. Der er et engelsk ord kaldet ”grassing”, og det er, at vi småspiser hele dagen igennem.

Situationsbestemt mad

Vi vil også se, at folk spiser mere efter situationen. Det kan være usund fastfood den ene dag og en sund og fin middag den anden dag. Vi spiser efter situationen dag for dag.

Vi ser allerede functional food, hvor fødevarer er beriget med vitaminer og fedtsyrer etc. Lad os holde fast i, at vi ofte får et godt gammeldags hjemmelavet måltid mad, så det ikke alt sammen går op i små individuelle snacks og smoothies – dette kaldes retromad. Hold fast i sunde madkasser til børn også.

Monbento er uden tvivl det bedste bud på madkasser, der kombinerer sunde materialer med funktionalitet. I Danmark købes de billigst og bedst hos firmaet Mambeno, og du kan glæde dig over et kæmpe udvalg: https://mambeno.dk/produkt-kategori/madkasse/

Glem ikke at tjekke deres helt fantastiske services med madplaner og geniale opskrifter!