Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Oddsenes forunderlige verden

At tænke og regne i odds er ikke noget, de fleste mennesker overhovedet forholder sig til. Men der er nogle mennesker, der – ofte på et nærmest videnskabeligt niveau – tænker i odds. Og de spiller så om penge - ⓘ - på odds. Men hvad er det egentlig? En bookmaker giver odds 2,00 på et givet udfald. Dette betyder at man får sin indsats 2 gange igen hvis man vinder. Altså: Jo mindre chancen er for, at noget sker, jo højere er odds. Satte man odds op på en fodboldkamp mellem Real Madrid og Lille Skensved Old Boys, ville odds på at sidstnævnte vinder være astronomisk høje. Og tilsvarende ville odds på at Real Madrid vinder være tæt på 1.

Hvor kan man spille?

Der er selvfølgelig de gængse steder som travbanen, hvor hver hest har sine odds. Men siden internettet for alvor gjorde sit indtog globalt, er mulighederne for at spille på det nærmeste eksploderede. Og med det kom så konkurrencen mellem de enkelte bookmakere, og når der er konkurrence, er der altid bonus at hente for kunderne.

I spilleuniverset giver det sig som oftest udslag i, at man enten får fordoblet sin første indbetaling op til et vist maksimum, eller at man får de såkaldte freebets, som er præcist, hvad navnet antyder. Hvis du vil vide meget mere om mulighederne for de mange muligheder, der findes, er der især ét sted, hvor du kan hente den bedste information og de bedste bonusser – nemlig en side om Leovegas: Læs mere

Er der forskelle på spillesiderne?

Det er der naturligvis. Nogle giver den ene type incitament for at tilmelde sig – og andre en anden type. Der er også forskelle på, hvilke muligheder er for at vædde på diverse begivenheder.

Et af de steder, der virkelig giver mange muligheder for spillefugle er bet365, Leovegas og mange andre. Sæt dig ind i mulighederne – det kan godt betale sig 😉

Hvor får man rabatter og bonusser?

Den absolut mest overskuelige metode til at få de eftertragtede freebets og bonusser er ved at starte på oddsbonussen.dk, da det er en dansk hjemmeside med en absolut opdateret oversigt over de bedste tilbud. De fleste mere erfarne spillere tager altid udgangspunkt der, og det koster intet at benytte deres service - ⓘ - overhovedet.