Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Tilbud på rejser

Pinsen står for døren, og vi vil gerne en tur til Prag eller Paris. Vi har diskuteret med hinanden, hvor det skal være til. Men enige bliver vi ikke. Så vi har fundet følgende kompromis. Vi tager til den by, hvor vi finder den billigste rejse til. Og så i efteråret tager vi til den anden by. Vi kigger derfor på nedsatte rejser. Vi vil være væk fra onsdag til søndag, fordi det falder sammen med grundlovsdag. Og hjem pinsedag, så vi er parate til en ny arbejdsuge.

Der er virkeligt mange rejsebureauer, som tilbyder billige eller nedsatte rejser. Så det er lidt af en jungle at finde lige den, der passer med datoerne. Udrejse d. 5. juni og hjemrejse d. 9. juni. Så har vi lige mandag (2. pinsedag) til at få pakket ud og være glade for turen, vi fik. Det kræver kun, at vi hver især tager 2 fridage.

Prag er billig

Jeg har fundet en rejse. Den går til Prag og er meget billig. Men det passer ikke med dagene. Egentlig vil jeg vist hellere til Paris, så jeg kigger også på den mulighed. Men her er det endnu værre. Ikke en eneste rejse til Paris i den periode. Ligegyldigt, hvilket selskab jeg leder hos, så er det de forkerte datoer.

Så jeg beslutter, at jeg kigger på en gør det selv rejse. Måske kan man få en billig rejse til Paris via et de store flyselskaber. Jeg har set på nogle lavprisselskaber, men dér er den helt gal: Dagene, man kan rejse på, er forkerte, og prisen er slet ikke lavpris. Vender tilbage til sitet med de nedsatte rejser, som jeg faktisk fandt en rejse til Prag på. Kigger nærmere på den og finder ud af, at det er en rejse i slutningen af august. En forlænget weekend. Prisen er god. Og hotellet, som rejsen indeholder, ser ud til at have fine anmeldelser fra tidligere kunder, selvom det kun har 3 stjerner. Jeg fortæller min kæreste om rejsen. Han synes, det lyder perfekt. Pyt med at det ikke er et 5-stjernet hotel. Vi tager jo dertil for at opleve byen, ikke for at være på et hotel. Rigtigt.

Transporten

Men hvad gør vi så nu? Booker vi et hotel og et rutefly til Paris? Og betaler, hvad det koster? Jeg har faktisk lyst til at gøre det. Vil forfærdeligt gerne til Paris. Og jeg har fundet en nedsat rejse til Prag. Godt nok ikke til efteråret, men i slutningen af sommeren. Så kan vi jo hitte på et andet sted, at tage hen i efteråret.

Vi leder som gale efter en rejse til Paris. Det lykkedes ikke at finde en nedsat rejse, så vi begynder at kigge på rutefly. Man kan få nogle rimeligt nedsatte billetter. Men hvad koster så et hotel i Paris i begyndelsen af juni? Det er sikkert, ikke helt billigt. Jeg kigger på forskellige sites inklusive dem med privat indkvartering. Det ser håbløst ud. Jeg opgiver og foreslår, at vi tager til Paris i efteråret. Vi bliver hjemme og ser pinsesolen danse her i København. Men: jeg booker en rejse til Paris nu.

Sgu lækkert med en hjemmeside som https://www.living-guide.dk/ til at finde de gode tilbud!