Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Flyttefirma med ekstra service

Min kone er ikke specielt begejstret for min øjeblikkelige arbejdssituation, for den betyder, at jeg kommer mere end en halv time senere hjem fra arbejde hver dag. Egentlig er jeg ansat som flyttemand i et flyttefirma i Aalborg, men firmaet har afdelinger i flere byer, og på grund af ekstraordinær travlhed i vores filial i Randers, blev jeg bedt om at gå med til, at jeg skulle udstationeres til Randers-afdelingen i fire uger.

Det gik jeg med til, for der følger lidt ekstra indtjening med, og det synes jeg godt, at familien og jeg kan bruge. Heldigvis kan jeg tage turen fra vores hjem i udkanten af Aalborg til Randers og tilbage igen i min egen bil, for det ville tage en hel del ekstra tid, hvis jeg skulle køre i en af firmaets flyttebiler, og så scorer jeg jo også noget på kørselsgodtgørelsen.

Stor hal i Randers

Grunden til den ekstra travlhed i Randers er, at firmaet for få måneder siden indrettede en stor hal, hvor kunderne kan få opmagasineret deres bohave, når der er behov for det. Og det viste sig at blive en større succes end ventet, for der var åbenbart rigtig mange, der havde behov for plads til opbevaring i Randers.

Men den slags opbevaring er jo normalt midlertidigt, og firmaet fandt i forbindelse med etableringen af den store hal på at sælge opbevaringen som en slags pakke, der også indeholder udbringning af det opmagasinerede gods. Og det er lige netop den udbringning, som jeg er udlånt til Randers for at hjælpe med.

Det er således ikke almindelige flytninger, min arbejdsdag går med i øjeblikket, selv om det selvfølgelig også kan kaldes en flytning - ⓘ -, når jeg kører det opmagasinerede bohave fra lagerhallen ud til en kunde, som i de fleste tilfælde er ved at flytte ind i et nyt hjem, som i nogle af tilfældene ligger i andre byer end lige netop Randers.

Opmagasinering er nemt

Det er faktisk lidt af et godt job - ⓘ - at have, for folk bliver altid så glade, når de ser deres ting igen efter ugers eller måneders opmagasinering i Randers, og heldigvis har firmaet fået et godt system op at stå, så der bliver passet godt på folks ejendele, mens de er opmagasineret. Derfor har jeg faktisk endnu ikke oplevet et eksempel på, at et eller andet er blevet ødelagt under opmagasineringen eller transporten.

Opbevaringsrum i Aarhus

Forleden dag hørte jeg, at vores firma er i færd med at etablere lignende faciliteter til opmagasinering i Aarhus. Det fik mig til at ringe til min afdelingsleder og spørge, om jeg kunne risikere at blive udstationeret til Aarhus, for det vil i hvert fald ikke være en ønskesituation for mig.

Men han kunne heldigvis berolige mig med, at der allerede var taget højde for, at vi kan havne i samme situation i Aarhus, som tilfældet var i Randers, så sådan en udstationering kommer ikke på tale.

Han fortalte også, at planen er at oprette et tilsvarende sted til opbevaring i Aalborg, og når det bliver tilfældet, vil jeg nok blive tilbudt et job med at lave det samme, som jeg lige nu gør i Randers, så det vil jeg da se frem til.