Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Nybolig på Nørrebro

Vi mennesker er altid hurtige til at kritisere og skyde på virksomheder, der ikke yder det, vi ønsker, de skal yde. Men til gengæld er vi absolut ikke gode til at rose, når det er ros, der er fortjent. Det vil jeg råde bod på med en kort historie om min oplevelse med Nybolig på Nørrebro – og den har de altså fortjent!

Sælge lejlighed på Nørrebro

Jeg er ligeglad med, hvad folk tror om Nørrebro: Det er stadig mit København, og jeg elsker området. Men da min familie voksede fra 2 til 4 (jeps: Tvillinger), var der ingen vej udenom at sælge min elskede lejlighed der. Og også meget gerne finde en ny og større lejlighed på Nørrebro.

Jeg prøvede først en anden ejendomsmægler, men det fungerede ikke. Først dukkede han slet ikke op til aftalt tid, og ved andet forsøg var han direkte uhøflig. Det virkede heller ikke, som om han havde helt styr på området, priser og den slags. Derfor tog jeg kontakt til dem her:

Nybolig Nørrebro – Fælledvej

Fælledvej 18, 2200 København N

Tlf: 35379922

Der fik jeg en god snak med Mette Østerbol, og hun kom ud og så lejligheden. Hun var kanonsød og – endnu vigtigere – hun kendte alt til området, til priserne og den slags. efter at have set det hele og regnet lidt, gav hun mig et forslag til en salgspris, der var en del højere, end jeg havde turdet håbe på.

Og hun sagde også, at hun havde adskillige muligheder for os med en større lejlighed.

For nu at gøre en lang historie kort: Hun solgte lejligheden til den aftalte pris på under 3 uger, og hun fiksede alt for os, så det blev koordineret med overtagelsen af den nye lejlighed, som hun også fandt til os. Og ikke nok med at hun fandt den perfekte lejlighed. Hun fik også presset prisen ned ganske meget.

Vi var så glade for, at vi havde valgt dem. De tog sig af det hele, alt kørte som smurt fra start til slut. TAK!