Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Sportsbetting uden risiko

Er du en af de mange som ønsker at komme i gang med sportsbetting, men ikke helt ved hvordan du skal få startet? Måske er du bange for at vælge den forkerte bookmaker, eller at tabe penge ved at spille på de forkerte væddemål. Det er der heldigvis råd for. I denne artikel vil vi forsøge at få dig startet på den rigtige måde, helt uden at tage nogen finansiel risiko.

Der er mange betting sider i Danmark, og det kan derfor virke ret uoverskueligt for en nybegynder at finde ud af hvor det er bedst at oprette en konto. Nogle af betting siderne er komplicerede, og egner sig bedst til det mere øvede publikum. Andre henvender sig mere til nybegyndere. Disse sider benytter platforme som er overskuelige og nemme at finde rundt i.

Hos de mere begyndervenlige betting sider er udvalget af odds ofte mindre, og der er knap så mange funktioner at vælge mellem. Det kan være rigtig hjælpsomt i starten, så man ikke bliver forvirret, og begynder på noget som man ikke har forstand på. Eksempelvis er det nok de færreste nye spillere som vil benytte asian handicap og kombinationsvæddemål, da det er funktioner som egner sig bedst til de mere øvede spillere

Begyndervenlige betting hjemmesider

Blandt de mere begyndervenlige betting sider kan nævnes Betway og NordicBet. Disse bookmakere har som sagt et mindre udvalg af funktioner på programmet, men til gengæld bliver man ikke overvældet af de mange forskellige muligheder og tilbud. Hos disse bookmakere har du dog stadig mulighed for at benytte den vigtige odds bonus, for at få mere ud af dit spil.

Både Betway og NordicBet tilbyder en velkomstbonus, men bonussen er forskellig, og den bonus som man bør vælge, afhænger af hvilken type spiller man er. Hos Betway får du 100% i bonus op til 2500 kr, mens du hos NordicBet får et risikofrit spil op til 500 kr. Særligt tilbuddet fra NordicBet egner sig rigtig godt til nye spillere som gerne vil i gang uden at tage nogen særlig risiko.

Et risikofrit spil kaldes også free bets, og de fungerer på den måde, at du får lov til at placere et spil uden risiko. Det vil sige at går dit væddemål ikke hjem, refunderer NordicBet dine penge uden spørgsmål. At oprette en konto hos NordicBet er derfor et helt oplagt valg for de nybegyndere som vil i gang med sports betting uden at tage nogen risiko.