Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Proces optimering er et fag

Der er sikkert ikke mange, der tænker dybere over det, men enhver virksomhed har et hav af processer, der for størstedelens vedkommende kan optimeres ganske væsentligt. Det er ikke “bare” at kigge lidt på de processer, der foregår i forhold til produktion – men i høj grad også udvikling - ⓘ -, administrative processer og reelt set alt andet, en virksomhed beskæftiger sig med. Heldigvis er der hjælp at hente via systematiserede processer, der samtidig øger kvaliteten.

Procesoptimering

Hvis du har en interesse i at lære mere om emnet med procesoptimering, kan det varmt anbefales at kigge nærmere på Storm Management, der står bag “House of Six Sigma”: https://houseofsixsigma.com/procesoptimering/

Foruden decideret konsulenthjælp tilbyder huset også en omfattende række af kurser - ⓘ - og videreuddannelser – primært indenfor det, der kaldes Six Sigma.

For eksempel er det muligt at uddanne sig frem til de to eftertragtede certificeringer på området:

 

Det er et yderst omfattende område, men man skal ikke lade sig hverken skræmme eller intimidere: Der er enorme forbedringer at hente ved implementering af Six Sigma i en virksomhed.

Kvalitetsstyring og hele LEAN begrebet er – uanset de indledende omkostninger og indsatser – nok det område, hvor der er mest at hente for både bundlinje og konkurrenceevne i et globalt marked.