Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

2-søjlet autolift på nettet

2 søjlet autolift

I vores jagt på spændende virksomheder, der har brudt med traditionerne i deres branche, er vi denne gang hos NIMA Lift i Billund, der har taget en yderst utraditionel vinkel på et temmelig gammelt og traditionsbundet marked: Autobranchen. Det er jo en branche, der traditionelt indkøber via sælgerbesøg og via de grossister, der gennem årtier har opdyrket området. Men de gamle i branchen har i en vis udstrækning glemt at tage den nyere generation i betragtning. Og det har givet plads til et online salg af varer, ingen rigtigt havde forestillet sig ville kunne sælge på nettet.

Autolifte og udstyr

Ethvert autoværksted har behov for autolifte – dem er der ingen vej udenom. Og faktisk er der som regel behov for mere end blot en enkelt lift. Liftene dækker nemlig helt forskellige behov. Men tilbage til NIMA Lift, der altså har udfordret normen og valgt at tilbyde deres ganske store udvalg af autolifte, kompressorer, dækmaskiner og meget mere i en online butik i stedet for de mere konventionelle salgskanaler.

Det er et sats, der har givet pote for den progressive jyske virksomhed!

Kæmpe salg til autobranchen

I løbet af relativt kort tid har firmaet taget en stor bid af markedet. Det har de gjort med den gennemprøvede kombination af produkter af høj kvalitet til yderst attraktive priser – og vel at mærke priser, der er bragt ned via en strømlinet salgsproces og IKKE ved at gå på kompromis med kvaliteten.

Et rigtig godt eksempel på, hvor meget kvalitet man kan få for ret begrænsede beløb, når der er tænkt på at minimere omkostninger, er de meget avancerede afbalanceringsmaskiner: https://www.nimalift.dk/afbalanceringsmaskiner.html

Helt ned fra 6.149 kroner kan man få en fuldt funktionel og spritny afbalanceringsmaskine! Det er der reelt ingen af de andre leverandører i branchen, der kan konkurrere mod.

Nye generationer handler bare online

De unge og yngre værkstedsejere og indkøbsansvarlige har en helt naturlig tilgang til det at handle på nettet, og det – kombineret med en udsøgt kundeservice og adgang til support – har gjort, at en stadigt større del af værksteders indkøb lægges hos NIMA Lift.

Besøg dem – online selvfølgelig! Her er deres kontaktoplysninger:

E-mail: info@nimalift.dk | Tlf: 69 15 91 00 | CVR: DK25579836 | NM Group ApS, Kløvermarken 117, 7190 Billund