Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Armbånd og maskulinitet

Armbånd til mænd? Er det nu for meget? Det er jo alt andet lige et stykke fra at gå med ure og forlovelsesringe og vielsesringe. Kan du som mand gå med et armbånd og stadig føle dig maskulin? Du vil jo ikke, at det ser feminint ud. Det behøver det slet ikke at gøre – tværtimod. Som med så meget andet handler det om, at du gør det rigtigt.

Personlighed og look

Du behøver ikke at bruge herresmykker, men bruger du dem rigtigt, er de et godt tilbehør til dit look og kan give dig mere personlighed i dit udtryk.

Når du nu skal til at vælge mellem armbånd til mænd, kommer det an på det outfit, du gerne vil have på. Hvis du for eksempel har et jakkesæt på til hverdag, så bør du kigge efter noget i metal, som ser eksklusivt ud. Hvis du gør mere i jeans og en T-shirt, så bør du kigge efter armbånd til mænd i for eksempel læder, reb, perler eller noget i et mere naturligt og råt materiale. Uanset så er armbånd der for at understrege din stil. Du har det tøj på, du har på, fordi det er dit valg og din stil, og armbåndet understreger det.

Ligesom med halskæder til mænd må et armbånd godt se lidt brugt ud og have patina. Det må gerne se ud, som om du har ejet dit armbånd i årevis, og det er en del af dig og din stil.

Størrelsen betyder noget 😉

Som med alle andre smykker til mænd handler det om, at du får det tilpasset din størrelse. Armbånd findes i flere størrelser, så det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse.

Hvordan bruger du dine armbånd til mænd – som for eksempel denne slags? Og bruger du i det hele taget herresmykker?