Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Perfekte jeans til plus size

Det behøver ikke at være svært at shoppe for tøj til store piger. Vi har her set på, hvordan du finder de perfekte jeans eller bukser, når du er en stor pige.

Når du shopper for jeans og bukser i plussize tøj, så følg disse 4 regler:

4 gode regler for store piger

  1. Jo mørkere dine jeans er, jo bedre. Mørkeblå og sorte jeans ser godt ud og er de mest slankende, og de kan begge bruges både dag og aften.
  2. Undgå dårligt fittede jeans og jeans, der er posede – de vil kun få dig til at se større ud, men undgå også jeans der er for stramme.
  3. Jeans med stretch er din bedste ven. De vil være mere komfortable gennem en lang dag, og de holder faconen bedre.
  4. Størrelser i jeans kan variere fra mærke til mærke. Hav tålmodighed, når du er ude at shoppe, og prøve flere forskellige størrelser og typer.

Når du kigger efter, hvilken stil du skal gå efter i jeans, er her nogle gode råd:

 

  • For at forlænge dine ben skal du gå efter mørke jeans i bootcut. Undgå lommer på siderne, og gå efter den enkel stil, det får øjnene til at opfatte dine ben som længere. Du kan også sætte høje hæle sammen med dine jeans. Det får også dine ben til at se længere ud.
  • For at undgå at sætte fokus på din mave, så undgå lave jeans. Gå efter nogle, der går til midt i taljen eller har en høj talje.
  • Har du brede lår, så gå efter jeans, der sidder til på låret og går ud forneden. Gå også her efter mørkere farver. Undgå jeans, der er lysere på lårene. Det sætter fokus på dine lår.
  • Hvis du gerne vil have din bagdel til at se mindre ud, så gå efter jeans med store lommer bagpå. Undgå jeans med lommer, der har flapper eller sådan noget.
  • Vil du gerne få din bagdel til at se mere fyldig ud, hvis du har en mere flad bagdel, så gå efter jeans, hvor lommerne sider højere. Det får din bagdel til at se rundere ud.

Når jeg shopper efter tøj i store størrelser, køber jeg det tit online. Jeg finder butikker, der sælger plus size tøj i de mærker, jeg kender. Det gør, at jeg tit kan købe både jeans og bukser i plus size online.

Mine favoritmærker i plus size jeans og bukser er Studio, Zoey, Adia, Cassiopeia, DNY og Zizzi. Tjek dem ud her: https://butikrikke.dk/bukser-jeans