Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Coaching i højeste potens

Coaching i København: Niels Højer

Som med så meget andet gik der også engang inflation i begrebet coaching – og pludselig var enhver der kunne (eller mente at kunne) rådgive eller sparre med andre mennesker om noget coaches. Det er vel snart over 10 år siden, det toppede, og i dag er der noget mere substans i dem, der i dag er på markedet. Det er de professionelle coaches, der med årelang erfaring, masser af træning og uddannelse og en god portion menneskeindsigt er dem, der giver værdi til andre liv.

Københavns mest kendte coach?

Hvis man spørger Niels Højer selv, vil han næppe være ved det, men spørger man “ude i byen”, som det kaldes, er der ikke megen tvivl om, at Niels Højer er en af de mest anerkendte på området. Han er – i al respektfuldhed – ikke nogen årsunge, og hans mange års erfaring med mennesker som leder, udvikler og certificeret coach trænger igennem, når han arbejder.

Via sit firma Niels Højer Management i København tilbyder han en række ydelser, der spænder over det meste af registeret:

Er coaching løsningen?

Ja og nej. Og det lettere svævende svar skyldes, at der er situationer, hvor en professionel coach melder fra og i stedet henviser til for eksempel en psykiater eller en psykolog - ⓘ -. Det er et af de områder, hvor de professionelle skiller sig ud fra den tidligere omtalte sump, der påtager sig opgaver, der retteligt ikke hører hjemme hos en coach.

I tilfældet med Niels Højer er han i stand til at tilbyde en ganske unik kombination af sin menneskelige erfaring med sin uddannelse og ditto erfaring i erhvervslivet til en coachingform, der har stor succes i mere “privat regi”. Det kan for eksempel være knas i parforhold, vanskelige forhold til børn etc.

Karriere coaching

For mennesker, der er på vej i et målrettet forløb mod en plads på direktionsgangene i dansk erhvervsliv, er der ikke plads til mange fejl eller slinger i valsen. Her er Niels Højer måske den mest effektive karriererådgiver i landet, og der er mange af dagens topledere, der undervejs mod øverste sal har brugt mange timer sammen med Niels Højer. Faktisk har nogle af dem været forbi Niels Højer før en jobsamtale.

Vil du tale med Niels Højer? Her er kontaktoplysningerne: