Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Lånte penge til pusletaske

Lån penge online

Efter at jeg er blevet single, er det virkelig gået op for mig, hvor meget der er at forholde sig til hele tiden. Ikke nok med at der er mange ting at se til, men de fleste af tingene koster næsten også altid penge - ⓘ -, og så kan jeg blive nødt til at låne penge!

Man har altid hørt folk sige, at enlige mødre får det ene og det andet tilskud, og at det næsten er bedre end at vinde i Lotto. Det vil jeg så gerne skrive under på, at det er det ikke! Vel får vi da støtte fra kommunen, men det er vel også fair nok, når de fleste enlige mødre er på nedsat tid.

Det er svært at klare et fuldtidsarbejde, når man er enlig mor til en baby på 7 mdr. Så den økonomiske støtte, som jeg modtager fra kommunen, er med til at dække den tabte arbejdsløn.

Da jeg lige var flyttet fra Jonas, lå min økonomi fuldstændig i ruiner. Jeg skulle betale for indskud, nye møbler, hårde hvidevarer osv. osv.  Jeg havde kun lige penge nok til at kunne forsørge Emma og mig selv, og både Emmas og mit tøj blev købt hos Kirkens Korshær.

Der er dog én ting, som jeg ikke går på kompromis med, og det er, når det drejer sig om babyudstyr. Jeg nægter simpelthen at købe brugt babyudstyr til Emma og dette på trods af, at jeg køber brugt børnetøj til hende!

Min stædighed resulterede i, at jeg, for 1 måned siden, måtte låne penge for at købe en ny lækker pusletaske. Det er måske ikke det smarteste at gøre, men jeg måtte bare eje den pusletaske. I starten var jeg lidt i tvivl om hvilken pusletaske, som jeg skulle vælge.

Der findes faktisk en del lækre pusletasker i en super god kvalitet, som har et fantastisk flot og gennemført design. Det er bl.a. mærker som byStroom, Gaia og Ko, Smallstuff og Fairytale, som virkelig er flotte, og de ligner til forveksling almindelige tasker. Du kan se alle pusletaskerne og finde alverdens babyudstyr her: https://www.klodsmajor.dk/babyudstyr/

Tog et kviklån

For mig er en pusletaske en ganske uundværlig ting, så det endte med, at jeg tog et online kviklån for at kunne købe den. Tasken kostede kun 1299 kroner, men jeg lod mig rive lidt med af stemningen og lånte 5000 kroner 🙂

Det er utrolig enkelt at få et online lån eller hurtig lån. Man udfylder blot en formular og bare få minutter senere, får man svar på, om man er godkendt eller ej. De har dog nogle krav, som man skal overholde, for ellers har man ingen chance for at låne penge. Kravene er bl.a., at du ikke må stå i RKI, du skal være fyldt 18 år, og du skal have fast indtægt.

Jeg opfyldte alle kravene og blev godkendt med det samme. Det, som er super skønt ved et kviklån, er, at du kan låne uden sikkerhed - ⓘ -. Så til alle dem som ikke ejer en bolig, der er online lån det perfekte valg. Nogen vil måske mene, at renten er høj, men i forhold til, at lånefirmaet ikke har sikkerhed for deres penge, så er det en billig rente.

Lånekilde: https://kviklaan-info.dk/laan-penge-uden-sikkerhed/

Hvorfor jeg lige lånte 5000 kroner, ved jeg ikke, men så kan der måske også blive råd til en ny iPhone eller en ny fladskærm og andre sjove gadgets. Man skal huske på, at vi kun lever én gang, så hvis jeg skal låne penge for at have det sjovt, så gør jeg det! Et lån på 5000 kroner er bestemt heller ikke slemt, når man kan låne helt op til 400.000 kroner gennem KVIKLAAN-INFO.DK. Ønsker du også at låne 5.000 – 400.000 kroner, så klik dig ind på en af ovenstående 2 lånesider.