Specialmediemagasinet

Når det specielle skal ud på nettet

Effektiv hårpleje fra Uniq One

Vil du give dit hår noget pleje, som virkelig kan gøre en forskel, så skal du se nærmere på Revlons serie Uniq One. Denne serie hjælper både hår og hovedbund med at komme i en sund balance igen. Har man først prøvet Uniq One produkterne i sit eget hår, er det svært ikke at blive vild med dem. På medlemssiden Luxplus kan du finde mange forskellige varianter af den skønne serie, som kan give dit hår fornyet liv. Opretter du et medlemskab på siden Luxplus, kan du få Uniq One produkterne til fordelagtige priser og dermed spare mange penge i sidste ende. Så er du vild med skønhedspleje, så er et medlemskab på siden lige noget for dig.

Uniq One conditioning shampoo

Enhver god hårplejerutine starter altid med en god shampoo efterfulgt af en plejende conditioner. Med Uniq One får du et-alt-i et produkt ved hjælp af den super plejende og genopbyggende Uniq One All In One Conditioning Shampoo. Denne shampoo videregiver 10 enestående fordele, som den tilfører til håret hver gang du vasker det. Eksempelvis vil du kunne opleve færre slidte spalter, et styrket hår, et hår og hovedbund i balance og mere kontrol over et vildt og frizzy hår. Virker dit hår tørt og uden glans, vil denne shampoo være eminent til dig. Skum Uniq One Conditioning Shampoo ind i et vådt hår og lad shampooen virke et par minutter før du skyller håret rent. Når håret er tørt kan du nyde godt af et blødt og hydreret hår, som i den grad fremstår langt sundere med mere volumen allerede efter første vask.

Uniq One treatment

Det er sikkert ikke første gang, du hører om Uniq One Treatment. Produktet er nemlig blevet utrolig populært verden over grundet dens fantastiske egenskaber, som gør håret både nemt at arbejde med og får det til at fremstå langt sundere og stærkere. Den skønne hårkur er perfekt til et hår, der trænger til at genvinde sin styrke ved hjælp af ekstra pleje. Uniq One treatment er unik, da produktet indeholder hele 10 egenskaber, som det videregiver til dit hår. Eksempelvis hjælper sprayen med at beskytte dit hår mod varmeredskaber, give mere volumen, tilfører håret shine og nedsætte mængden af spaltede spidser. Der er derfor al mulig grund til at implementere dette fantastiske vidunder i din hårplejerutine.

Udover ovenstående kan du også få andre skønne Uniq One produkter, som vil give håret samme skønne bløde og hydrerede følelse. Mange af de skønne produkter fra brandet indeholder også den eftertragtede UV-beskyttelse, som hjælper håret med at holde på fugten selvom det bliver udsat for soleksponering.

Få Uniq One produkterne billigt på Luxplus

Forkæl dig selv med de forskellige varianter, så du let kan pleje dit hår fra rod til spids og opnå de resultater som du ønsker at se. Bestiller du Uniq One herlighederne fra Luxplus før klokken 15.00 kan du have dine produkter foran din dør allerede den efterfølgende dag. Lettere bliver det næppe at komme godt i gang med en skøn og effektiv hårpleje.